zaterdag 24 november 2012

Award.

Ik heb een award gekregen van Lorecreatief, omdat ik volgens haar zo'n leuke rokjes maak. Ik voel me gevleid, dus een dikke merci Lore!  Ze heeft zelf trouwens een super leuke en kleurrijke blog en je kan er momenteel ook meedoen met een leuke give-away!!Er horen een aantal spelregels bij zo'n Award. Omdat het van Lore mocht en omdat ze het zelf ook stiekem gedaan heeft, ga ik spelregel 4 aan m'n laars lappen :
1. Vertel 11 dingen over jezelf
2. Beantwoord de 11 vragen die aan je gesteld worden
3. Maak 11 nieuwe vragen.
4. Kies 11 bloggers met minder dan 200 volgers en stuur hen dit Award
5. Laat het hen weten
6. Bedank de persoon van wie jij deze nominatie kreeg.

11 dingen over mijzelf: eerder verlegen, houdt van haar naaimachine, buitenmens, probeert zo duurzaam mogelijk te leven, vegan, houdt van de bergen, straight edge, haat onrecht, soms een echt stresskonijn, een doorzetter, vind in de tuin werken ontspanning

11 vragen en antwoorden:
1. schrijf je elke blogpost op de dag zelf of schrijf je ze op voorhand en plan je ze in? Een beetje van beide, omdat ik vooral blogpost doe over projectjes waar ik mee bezig ben, schrijf ik terwijl ik hier mee bezig ben en post ze dan op de moment dat het klaar is.
2. ben je een honden- of kattenmens? Goh, 't zou niet fair ten opzichte van Luka onze hond en Gust & Wilber onze katers om hier een keuze tussen te maken. Ik ben een beetje van alletwee.
3. wat is je grootste angst? 1 van m'n grootste angsten is om m'n ventje op 1 of andere manier kwijt te geraken.
4. van welke alledaagse bezigheid/ gewoonte/ gebeurtenis word je blij? Van in de tuin werken of in m'n naaikamer creatief bezig zijn. Maar zeker ook van samen met m'n 4 schatten (Bjorn, Luka, Gust & Wilber) rustig tv kijken. 
5. wat zou je doen als je de Lotto won? Verschieten want ik speel niet op de Lotto ;) Maar als ik dan toch op 1 of andere manier zou winnen, zou'k mijn droom waarmaken.
6. welke droom wil je nog waarmaken? De droom die ik samen met Bjorn deel is: samen een huisje met een grote lap grond hebben ergens in de bergen, waar we dan volledig zelfvoorzienend zouden wonen, een grote permacultuur tuin zouden hebben en een sanctuary voor bevrijde dieren of dieren die dit nodig hebben.
7. wie zou je wel eens willen knuffelen als je de kans kreeg? De mensen waar ik van hou, maar die ik moet missen: Mijn opa, bompa & bomma en Kristel.
8. wat is jou grootste geluk ('blessing')? Bjorn.
9. waar en met wie vier je Kerst? Met familie, 't middag gaan we altijd eten bij mijn ouders thuis en 's avonds bij Bjorn thuis.
10. welke reis zou je nog willen maken? Ik zou heel graag een trekking doen van Nepal naar Tibet. 
11. drink je liever koffie of thee? Yogi tea for the win!!
11 nieuwe vragen: (hiervoor heb ik een beetje gespiekt bij ander winnaressen)
1. Welke muziek beluister je het liefst?
2. wat is je lievelingsgerecht?
3. Heb je huisdieren en hoe heten ze?
4. Hoe lang ben je al bezig met bloggen?
5. Wat is jouw definitie van een leuke dag?
6. Wat is je favoriete kleur?
7. Wie is je voorbeeld?
8. Wat is je favoriete plekje?
9. Welke droom zou je graag verwezenlijken?
10. Wat is je grootste blunder?
11. Wanneer heb je voor de laatste keer hard gelachen en waarom?


Ik geef de Award aan:
The veggie snack shack voor hun super lekkere gerechtjes!
Cleolidewij omdat ze super mooie dingen maakt met oude kleding!
Zolea haar natuurlijke cosmetica receptjes zijn geweldig! 
Une petite robe rouge omdat het een toffe madam is!

Ik wil niet dat jullie dit als een last zien, dus als jullie geen zin hebben om al de vragen te beantwoorden en/of nieuwe vragen te verzinnen en/of hem verder te geven, dan aanvaard je hem gewoon zonder al de regels. Regels zijn er om aan je laars te lappen, niet?!

Voilà, dat was het dan!

5 reacties:

 1. Hoi! Bedankt voor de award :) Echt heel leuk! Helaas heb ik deze een tijdje terug al gedaan ('Liebster award'), en hoewel het andere vragen zijn, leek het me voor de lezers minder interessant. Hopelijk vind je het niet erg! Nu ga ik je blog doorspitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, is helemaal niet erg! 'k Had de nieuwe link van je blog nog niet in m'n reader toegevoegd, waardoor ik die post blijkbaar gemist heb :)Maar door deze award kwam ik daar achter, dus dat is ook weer goed, nu kan ik je weer helemaal volgen!!

   Verwijderen
 2. Hallo Joke, super bedankt voor de award, het is tof om zo'n compliment te krijgen over iets wat je graag doet :) toch plaats ik je vragenlijst niet op mijn blog, ik hou het liever bij naai-gerelateerde blogberichten, sorry! Zo te zien ben jij daar ook behoorlijk goed in (in naaiprojecten), leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maakt niet uit!! En ook jij bedankt voor het compliment :)

   Verwijderen
 3. Hey Joke, leuk om te lezen, je antwoorden :-)

  BeantwoordenVerwijderen