zaterdag 11 februari 2012

Weerverlet en de houtschuur

Mijn stoere bink die 'in de bouw' werkt, had deze week weerverlet, wegens sneeuw en veel te kou. Maar hij vond het niet te kou om in de tuin verder te doen. Door de sneeuw kon hij wel nog niet beginnen met de 2de container te vullen, maar de houtschuur moest dringen opgeruimd worden, dus is hij daar aan begonnen.

Ik heb jammer genoeg geen voor-foto, maar stel u een schuurtje voor, met een berg hout in't midden, waar je praktisch niet meer binnen kunt, niet omdat het zo vol zit, maar omdat alles er zo is ingesmeten.
Het hout dat al gekliefd was en eerder buiten stond, was al mooi opgestapeld toen ik maandag thuis kwam.Woensdag is hij bij -9,5°C aan het klieven gegaan, want daar krijg je het blijkbaar warm van.

Deze stapel ligt er nog, maar voor Bjorn er in gevlogen was lag heel de schuur er zo bij...
 Hij heeft dan ook nog een kameraad helpen verhuizen en de rest van z'n weerverlet was hij ziek. 'k Weet niet of dat laatste met het werken in de kou te maken heeft, maar ik ben toch super content dat er eindelijk aan de houtschuur is begonnen, 't is nog verre van klaar, maar alle beetjes helpen en met al die sneeuw in de tuin kunnen we toch niet verder met de afbraak...

1 reacties:

  1. Moedig ventje uwe Bjorn, zorg er maar goed voor, want zulke mannen zijn er niet veel meer :)
    Martine

    BeantwoordenVerwijderen