zondag 19 januari 2014

Little black dress.

Zoals ik al verteld had, is nonkel Kris vorig jaar 50 geworden. Hij heeft jaren uitgekeken naar het feest en eindelijk was het dan zover. Bij zo'n groot feest hoort ook een nieuwe jurk. Ik maakte dit keer de macaron van Colette Patterns. Ook dit patroon heb ik al een hele tijd in m'n kast liggen, eigenlijk had ik al meteen een idee hoe hij moest worden en zo is hij ook geworden ook... Nu ja, ongeveer toch, hij is zeker niet perfect, dit komt vooral door de chiffon-achtige stof. Het was de eerste keer dat ik met zo'n fijne stof werkte. Al bij al viel het wel mee, maar het is zeker voor verbetering vatbaar. Omdat de naden bij zo'n doorzichtige stof zichtbaar zijn doorheen de stof, maarkte ik engelse naden. Ook het patroon heb ik lichtjes moeten aanpassen aan m'n eigen lichaam, dit is ook deze keer goed gelukt.
 Deze foto's zij pas na het feest getrokken, door een niet zo nuchtere Bjorn, daardoor ook weer niet de beste kwaliteit :)
Hoe geweldig zijn de zakken in de macaron trouwens?!

Het dragen van een hoed of hoofddeksel was verplicht op het feest. Dus heb ik de avond voor de grote dag nog maar snel een hoedje in elkaar genaaid. Ook hiervan was ik helemaal content. Ik zou er zowaar zin van krijgen om meer een hoedje te dragen... (Al bleven de hoeden niet bij iedereen even lang op staan ;))
Ik, Bjorn en  m'n broer
't Is een superleuk feest geweest, fijne sfeer, veel gedans, lekker eten, wat wil je nog meer?!! Meer van dit soort feestjes graag :)
Het feestvarken in't midden, samen met vriend en m'n andere broer achter de draaitafel.

0 reacties:

Een reactie posten