dinsdag 3 juli 2012

Luka's eerste campeeravontuur.

Voor het eerst sinds Luka bij ons woont, zijn we gaan camperen. We kochten hiervoor speciaal een grote familietent. Zo kon hij comfortabel slapen in de voortent én als't regent, konden wij lekker in de voortent gaan zitten. We kunnen nu zelfs in onze voortent staan!!  Wat een luxe!! Zeker als je een klein trekkerstentje gewoon bent. Vorige vakantie hebben we bijna elke avond doorgebracht in onze auto omdat het telkens regende, niet zo aangenaam, dus dit speelt ook wel mee met onze aankoop van een grote familietent.


We gingen naar Bollendorf en kampeerde op een redelijk grote camping langs de Sauer. Het leuke was dat we er veel ruimte hadden en Luka dus af en toe los konden laten lopen. Hij vond dat geweldig en maakte daar altijd gretig gebruik van om't water in te gaan. Zwemmen deed hij er gelukkig niet, de stroming was daar iets te sterk voor.
Luka met zijn gevonden bal.
't Nadeel van de camping was dat het dit weekend blijkbaar het uitgelezen weekend was voor mannenweekends??!! En wij lagen daar knal tussen, grrw. 's Nachts hadden ze hun muziek tot in de vroege uurtjes tegen elkaar opstaan en hun zoontjes liepen ook tot laat rond. Ik kan u met zekerheid zeggen dat onze Luka dat NIET tof vond en om eerlijk te zijn, ik ook niet. De eerste avond heeft hij wel wat geblaft, maar we kregen hem gelukkig ook altijd zeer snel rustig. In eerste instantie had ik hem los in de voortent willen leggen, maar uiteindelijk hebben we zijn neefjes bench geleend en heeft hij in de bench kunnen slapen. En gelukkig maar, want we hadden hem nooit in de tent kunnen houden vrees ik :)
Lekker bbq'en de eerste avond. Luka al aan't oefenen in de bench ,
vooral omdat een bbq warm is en we niet willen dat hij z'n pootjes
verbrand... 
Zaterdag hebben we dan een mooie lange wandeling gemaakt. 

Met Frank & Tasja onze campeermaatjes.
We hebben er allemaal van genoten en waren 's avonds ook allemaal goed moe. Na een paar spelletjes UNO terwijl onze Luka aan m'n voeten lag te slapen, kropen we in onze tent. De muziek ging die avond iets minder lang door, onze Luka was te moe om nog te blaffen (of hij was't ondertussen al gewoon), dus we sliepen allemaal redelijk goed. Zondag toen we gingen afbreken begon het super hard te regenen. We zijn dus maar, na alles kletsnat in de auto gepropt te hebben, naar huis gereden, waar het zonnetje ons alweer aan't opwachten was...

0 reacties:

Een reactie posten